Regulament Promotii si Campanii


1) REGULAMENT PROMOTIE  ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”
Perioada de desfasurare a campaniei: 01.05.2023-31.05.2023

 
• Promotia se aplică pentru produsele care nu beneficiaza de nicio alta promoție, cuprinde ceasuri din toate categoriile, bijuterii din inox, produse de marochinărie , parfumuri, ochelari
• Promotia se cumuleaza cu discountul la plata cu cardul, dar nu se cumuleaza cu alte promotii

Discounturi oferite la valoarea cumpărăturilor din coș:
• 50 lei - 149 lei- discount de 5%.
• 150 lei -249 lei- discount de 10%
• 250 lei - 399 lei- discount de 15%
• 400 lei - 999 lei- discount de 20%
• Peste 1000 lei – discount de 30%
Perioada de desfasurare a campaniei: 01.05.2023-31.05.2023

Articolul 1. Organizatorul campaniei
Art. 1.1. Campania ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC Rankine SRL. cu sediul in Timisoara, Str.Henrieta Delavrancea-Gibory, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/555/2000, CUI 13120858. In continuare, S.C. Rankine S.R.L. va fi denumita “Organizator”.
Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.
Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.
 
Articolul 2. Denumire. Locul desfasurarii. Durata.
Art. 2.1. Campania poarta denumirea ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”.
Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, pe 01.05.2023-31.05.2023, incepand cu orele 00:00:00 in mediul online prin site-ul https://www.danielklein.com.ro.
Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.05.2023 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 31.05.2023, la ora 23:59:59.
 
Articolul 3. Participarea la campanie
Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta identificarea aparitiei a unui element grafic reprezentat de o animatie in sectiunile paginii web: https://www.danielklein.com.ro... .
 
Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare
Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica, care a identificat elementul grafic specificat din pagina web https://www.danielklein.com.ro... intre 01.05.2023 ora 00:00:00 si 31.05.2023, ora 23:59:59.
 
Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei
Art. 5.1.
a) Comenzile facute online si achitate prin card au prioritate in fata oricarui alt tip de comanda;
b) Comenzile facute online au prioritate in fata celor facute pe chat sau telefonic.
c) Reducerile ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”  nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere; Reducerile de ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN” nu se cumuleaza cu alte discounturi, cu exceptia celor special destinate campaniei de ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”.
d) Pentru produsele aflate in promotia ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”, costul transportului este gratuit pentru comenzi peste 100 ron si 15 ron pentru comenzi mai mici de 100 ron.
e) Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, exista posibilitatea ca termenul de livrare a comenzilor sa fie pana la 3 zile lucratoare.
f) Comenzile nu vor fi procesate si expediate fara o confirmare telefonica in prealabil din partea clientilor.
g) Clientilor care au facut comenzi si nu au raspuns incercarilor noastre de a-i contacta, li se vor anula comenzile dupa 3 zile de la prima incercare de contact.
h) In cazul returului produselor cumparate in cadrul promotiei ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”, costul de retur se plateste de catre client.
i) In cazul returului partial al unei comenzi, valoarea produselor rămase după retur nu îndeplinește condițiile campaniei, acesta se va storna în totalitate și se va recalcula respectând regulile campaniei.
j) Conform legii, sumele maxime care se pot incasa cash/plata ramburs sunt de 10 000 ron pentru persoane fizice si 5000 ron pentru persoane juridice.
 
Articolul 6. Limitarea Raspunderii
Art. 6.1. Organizatorul si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la Campania din cauza unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale operatorilor de internet.
Art. 6.2. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.
Art. 6.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de catre participanti. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei.
Art. 6.4. Organizatorul Campaniei promotionale si societatile comerciale implicate in organizarea acesteia nu isi asuma raspunderea pentru:
- Situatiile in care un participant nu poate accesa site-ul https://www.danielklein.com.ro... din motive care nu tin de functionalitatea aplicatiei, de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc sau alte motive independente de Organizator;
Pentru orice alte probleme intampinate de participant, acesta poate informa Organizatorul la adresa de e-mail: comenzi@danielklein.com.ro sau la nr de telefon 0311120101
 
Articolul 7. Confidentialitatea datelor
Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
 
Articolul 8. Taxe si impozite
Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,
conform prevederilor legale in vigoare.
Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.
 
Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit
Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.
Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.
 
Articolul 10. Litigii
Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa comenzi@danielklein.com.ro in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.
Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
Articolul 11. Intreruperea Campaniei
Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.).
 
Articolul 13. Regulamentul Campaniei
Art. 13.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://www.danielklein.com.ro... Organizatorului pe toata perioada de desfasurare a Campaniei cat si dupa terminarea acesteia.
Art. 13.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.
Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!
Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile danielklein.com.ro.
 
Data redactarii regulamentului Campaniei ”CUMPERI MAI MULT, PLATESTI MAI PUTIN”: 30.04.2023