Comenzile plasate in perioada 21.06.2024 - 24.06.2024 se vor expedia incepand cu 25.06.2024.

Peste 20 ani de experienta
in ceasuri

Cu o experienta de peste 20 ani pe piata, Daniel Klein, cunoscut de consumatori din peste 80 de tari din lume, se reinventeaza cu fiecare colectie si ne surprinde de data aceasta si cu un motto nou, dedicat noua, tuturor, “It’s your time”. Brandul, prin colectiile de ceasuri Exclusive, Premium, Giftset, Trendy, D-Time, Trendy, Smart, Solar, Fiord, DKLN si altele, atrage atentia prin designul modern si o gama variata de culori.

Mecanism japonez precis, imbracat in designuri moderne

Remarcabil in cazul ceasurilor Daniel Klein este raportul calitate- pret foarte avantajos, acesta respectand, de altfel, misiunea initială a brandului. Pe langa costul adaptabil oricarui buget, ceasurile Daniel Klein originale se remarca și prin modelele extrem de versatile, care au ajuns incetul cu incetul sa colinde toata lumea si sa devina un nume notoriu in vanzarile mondiale de accesorii de acest fel.

Colectiile de ceasuri Daniel Klein pentru bărbați și femei se adaptează nevoilor viitorilor clienți, stilurilor de viață ori preferințelor in materie de moda si stil ale acestora. Numele colectiilor sunt reprezentative: Exclusive, Premium, Trendy, Smart, Kids, astfel incat gasirea ceasului potrivit sa fie un proces simplificat.

Categorii