Peste 20 ani de experienta
in ceasuri

Cu o experienta de peste 20 ani pe piata, Daniel Klein este cunoscut de consumatori din peste 50 de tari din lume, cu un motto simplu, “Fashion for Everyone”. Brandul, prin colectiile de ceasuri Exclusive, Premium, Giftset, Trendy, D-Time, D-Two, Fiord, DKLN, atrage atentia tuturor prin designul modern si o gama variata de culori.

Mecanism japonez precis, imbracat in designuri moderne

Remarcabil in cazul ceasurilor Daniel Klein este raportul calitate- pret foarte avantajos, acesta respectand, de altfel, misiunea initială a brandului. Pe langa costul adaptabil oricarui buget, ceasurile Daniel Klein originale se remarca și prin modelele extrem de versatile, care au ajuns incetul cu incetul sa colinde toata lumea si sa devina un nume notoriu in vanzarile mondiale de accesorii de acest fel.

Colectiile de ceasuri Daniel Klein pentru bărbați și femei se adaptează nevoilor viitorilor clienți, stilurilor de viață ori preferințelor in materie de moda si stil ale acestora. Numele colectiilor sunt reprezentative: Exclusive, Premium, Trendy si Slim, astfel incat gasirea ceasului potrivit sa fie un proces simplificat.

Categorii