Cum comand?

DanielKlein.com.ro permite tuturor vizitatorilor sa plaseze comenzi fara obligativitatea de a fi utilizator inregistrat.

Daca alegeti sa fiti utilizator inregistrat veti avea acces la toate informatiile privind stocurile, diverse promotii, istoricul comenzilor dumneavoastra. Clientul inregistrat este intotdeauna informat despre produsele noi.

Pentru crearea unui cont nou este necesara o adresa de e-mail valida si o parola personala ce va asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra. Dupa ce s-a creat un nou user, veti primi un mail de confirmare pe adresa de e-mail data pentru activarea contului. In cazul in care se pierde parola, accesati "Recuperare parola" si urmati pasii.

Pentru a usura alegerea produsului ce corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra am creat filtre speciale de selectie pentru a elimina risipa de timp. Filtrele de selectie sunt prezentate in pagina produsului (brand-ului), in partea stanga. Puteti selecta intervalul de pret in care doriti sa se regaseasca, stilul care sa il caracterizeze sau detalii precum tipul de mecanism, materialul din care este realizat, functii suplimentare.

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa-l achizitionati, apasati butonul "Adauga in cos". Veti fi apoi directionat catre pagina de vizualizare a "Cosului de cumparaturi", unde veti avea optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul sau la toate produsele existente in cos. Daca doriti sa continuati cumparaturile actionati butonul "Continua cumparaturile" . Daca doriti sa finalizati comanda actionati butonul "Comanda rapida" daca nu doriti sa va inregistrati ca utilizator, sau "Comanda" daca sunteti utilizator inregistrat.

In functie de caracteristicile comenzii dumneavoastra si de optiunile disponibile, vi se va solicita apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate sau nu, costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pentru o buna desfasurare a activitatii de vanzare-cumparare, dupa plasarea comenzii veti fi contactat de catre reprezentantii DanielKlein.com.ro (telefonic sau pe e-mail) pentru verificarea autenticitatii comenzii.