Peste 20 ani de experienta in ceasuri
Daniel Klein este parte a companiei Rankine S.R.L, firmă unic importator în România al acestui brand. Profesionalismul și experiența pe care Rankine le-a acumulat pe parcursul celor 20 ani de existență a fost și meritul pentru care firma noastră a devenit distribuitor oficial al ceasurilor Daniel Klein originale. De la an la an, continuăm să fim un partener de nădejde al brandului care colindă lumea cu produsele sale moderne, calitative și accesibile la preț și să ne dezvoltăm portofoliul de produse, în cadrul magazinului online https://danielklein.com.ro/ si in magazinele Rankine-Neottia din tara.

Rankine-Neottia și Daniel Klein, un parteneriat de încredere pentru viitorii clienți

Rankine S.R.L a pornit de la ideea de a oferi clienților din România posibilitatea de a cumpăra ceasuri originale și bijuterii care să beneficieze de certificatul autenticității, lucru care s-a concretizat și dezvoltat pe parcursul anilor. Astăzi, Rankine beneficiază de o rețea de magazine fizice și este partener direct al brandului Daniel Klein, pe care îl reprezintă prin intermediul magazinului online https://danielklein.com.ro/. Pentru că își dorește să mulțumească și cele mai exigente cerințe ale viitorilor și actualilor cumpărători, Rankine actualizează colecțiile de ceasuri Daniel Klein mereu în timp, pentru ca fiecare persoană să poată purta la mână cel mai nou model de ceas al brandului.

Rankine oferă dovada originalității ceasurilor Daniel Klein comercializate

Pe o piață online unde garanția autenticității produselor comandate este tot mai des pusă la îndoială, Rankine oferă toate certificatele necesare, astfel încât clienții să fie siguri de originalitatea ceasurilor comandate. La fel se întâmplă și în cazul accesoriile Daniel Klein, care la orice livrare sunt însoțite de un certificat de garanție, cutia proprie originală și factură fiscală. De asemenea, este asigurat și service autorizat pentru toate produsele prezente în magazinul online. Dacă cel care cumpără nu este mulțumit de achiziție, banii sunt returnați pe loc.
Cumpărături plăcute!